Ήττα για την Κ17 από τον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ατρόμητου, στο γήπεδο του Ατσαλένιου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Δαλαμήτρα, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο 18ο Γκουτίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 33’ με τον Φωτιάδη να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δήμου, ενώ στο 55’ ο Μπερικάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Περιστερίου να μπλοκάρει.

Στο 83’ ο Σωμαράκης νίκησε τον Δήμο και μείωσε σε 1-3 για την ομάδα , όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λάγγας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Θαλασσινού, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Κ17 ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Θαλασσινός, Χνάρης, Κορνηλάκης (46’ Θεοδοσουλάκης), Σμπώκος, Γωνιωτάκης, Καφούσης (70’ Αμανάκης), Μπερικάκης, Βασιλάκης, Φωτιάδης (75’ Χαλκιαδάκης), Αποστολάκης (75’ Χατζηπαράσχος), Γεωργαλής (46’ Σωμαράκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook