Κ20: Του μένουν οι εμφανίσεις, όχι οι βαθμοί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ακόμα μια καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ δεν ήταν αρκετή για να έρθει η πρώτη νίκη καθώς ηττήθηκε στο Κορωπί από τον Πανιώνιο με 2-0.

Οι Νεοσμυρνιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και την σημερινή νίκη τους ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη έφυγαν με το εγκωμιαστικό σχόλιο ότι “είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε μέχρι τώρα τον Πανιώνιο”.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς σκορ με τον ΟΦΗ να χάνει ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα με τους Νύκταρη, Σκουτέλη. Και ενώ ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ο Πανιώνιος στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Σαχσανίδη σκόραρε παίρνοντας το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια πίεζε για το 1-1 και στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι βγαίνοντας στην αντεπίθεση “καθάρισαν” το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η σύνθεση του ΟΦΗ

Σαχσανίδης, Κουκάκης, Ντελία, Φαζός, Δαμιανάκης, Κολιακουδάκης, Μπολάκης (73′ Ρουμελιώτης), Παπαδιός, Σκουτέλης, Νύκταρης, Φραγκιαδάκης (82′ Βλαχάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook