Ισοπαλία για την Κ17 με τον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κ17 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ατρόμητου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκαμάνη.

Στο 27’ ο Μπερικάκης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στην επαναφορά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Δήμου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα.

Στο 55’ ο Θεοδωσουλάκης νίκησε τον Δήμο για το 1-2, έπειτα από ασίστ του Σμπώκου. Στο 63’ οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει το πλασέ του Σωμαράκη.

Στο 70’ ο Ζαννής ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ατρόμητο, ενώ στο 75’ η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-3 με τον Αποστολάκη να σουτάρει και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Κ17 ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Αμανάκης (75’ Σπυριδάκης), Γεωργαλής (70’ Κορνηλάκης), Σμπώκος, Βιτώρος (70’ Γωνιωτάκης), Καφούσης, Σωμαράκης, Χαλκιαδάκης (60’ Λέλεκας), Θεοδωσουλάκης (75’ Χατζηπαράσχος), Αποστολάκης, Μπερικάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook