11 ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βραβεύονται από την ΕΠΣΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έντεκα ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα βραβευτούν από την ΕΠΣΗ που έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Ηρακλείου για την εκδήλωση της Παρασκευής (21/02):

«Μία πλειάδα ποδοσφαιριστών μέσα στο 2019 φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, αποτελώντας μια σημαντική διάκριση τόσο για εκείνους όσο και για το κρητικό ποδόσφαιρο. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αποφάσισε να τιμήσει τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ και έχουν κληθεί στα συγκροτήματα της Εθνικής Ελλάδας. Θα τιμήσει και δύο Ηρακλειώτες που αγωνίστηκαν στις Μικτές ΕΠΣΗ, τον Τίτο Κουτεντάκη και τον Παναγιώτη Κοντάκη, έχουν φορέσει το εθνόσημο και τώρα αγωνίζονται στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ αντίστοιχα.

Επίσης θα βραβευτούν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις Μικτές των ΕΠΣ Λασιθίου και Χανίων, Μιχάλη Μπερικάκη, Κώστα Φωτιάδη, Μάνο Φωτιάδη, οι οποίοι έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες και τώρα αγωνίζονται στο Ηράκλειο με τη φανέλα του ΟΦΗ. Οι 15 ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τις Μικτές Ομάδες, έχουν χριστεί διεθνείς και θα λάβουν τιμητική βράβευση από την ΕΠΣΗ στην γιορτή που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στις “Αναδρομές” είναι οι:

➥ Μάνος Παπαδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Μάνος Σμπώκος (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Γιώργος Γωνιωτάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Ηρακλής Βασιλάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Κώστας Φωτιάδης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Μιχάλης Μπερικάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Νίκος Χαλκιαδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Μιχάλης Σωμαράκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Χάρης Αμανάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Μενέλαος Καρανδινός (ΠΑΕ ΟΦΗ)
➥ Μάνος Φαϊτάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ)»