Ο Βασίλης Μαραγκάκης στο ofierasitechnis.gr: “Η ακαδημία μας λειτουργεί πλέον σε άψογες εγκαταστάσεις”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ξεκίνησε τη λειτουργία της, στις ανανεωμένες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Calcetto στην Αμμουδάρα, όπου γίνονται οι προπονήσεις.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και τα στελέχη της ομάδας, εκφράζουν την ικανοποίηση τους, καθώς συνεχίζεται η εμπιστοσύνη των γονέων, προς τους υπεύθυνους της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε ότι αφορά την αγωνιστική πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών τους.

Οπως τονίζει ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Μαραγκάκης «οι εγγραφές κινούνται σε πάρα πολύ καλό ρυθμό και όλες οι ενδείξεις είναι θετικές για τον τρόπο που θα κυλήσει η εφετινή εκπαιδευτική περίοδος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.».

Ο Βασίλης Μαραγκάκης αναφέρεται και στις εγκαταστάσεις που προπονούνται οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οπως λέει «έχουμε στη διάθεσή μας τις εγκαταστάσεις με τους καλύτερους τάπητες στο Ηράκλειο. Συνθετικούς χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς. Δουλεύουμε πλέον σε πραγματικά άψογες, και ασφαλείς εγκαταστάσεις, με γιατρό παρόντα καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και ακολουθώντας ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, σχετικά με τον COVID-19. Εμείς σαν εκπαιδευτικό προσωπικό αισθανόμαστε πάρα πολύ άνετα και οικεία στο συγκεκριμένο ομολογουμένως φιλόξενο περιβάλλον του CALCETTO, το οποίο αποτελεί αληθινό πρότυπο αθλητικής εγκατάστασης, με πολύ όμορφους χώρους για τους γονείς και τους μικρούς μας αθλητές. Καλή σχολική (κυρίως) και ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά!».

Πληροφορίες για εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο τηλέφωνο 6934590403, απο Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 21:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook