Κ19: Δεν έκανε γκολτις ευκαιρίες και έμεινε στο 1-1 με την Λαμία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη της Λαμίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Ο ΟΦΗ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 24’ με τον Σκέντζο να βγαίνει τετ α τετ με τον Tρόπουλο, ο οποίος απέκρουσε, ενώ το ίδιο συνέβη στο 42’ πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή αλλά και στο 44’ με τον Μπέρκη να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ο Φωτιάδης έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 53ο και στο 54ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να του λέει «όχι» και τις δυο φορές.

Στο 56’ ο Βλαχομήτρος νίκησε τον Μακατουνάκη για το 1-0 υπέρ της ομάδας του, ενώ στο 62’ ο Φωτιάδης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γαιτάνη.

Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 70ο λεπτό, με τον Σκέντζο να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) : Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαιτάνης (78’ Καφούσης), Γωνιωτάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (78’ Μπερικάκης), Σαβουϊδάκης (70’ Χνάρης), Λέλεκας, Φωτιάδης, Μπέρκης (85’ Κορνηλάκης), Σκέντζος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook