“Χ” στο ΒΑΚ για την Κ19 που παραμένει αήττητη και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σηφάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ατρόμητου, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως κάτι αξιοσημείωτο από τις δυο ομάδες, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας.

Στο 53′ ο Οικονόμου βγήκε από δεξιά και σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Σηφάκη.

Στο 64′ ο διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Ανθουλάκη να το εκτελεί και τον Σηφάκη να κάνει εξαιρετική απόκρουση.

Στο 81ο λεπτό η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Νοικοκυράκη να εκτελεί πέναλτι και τον Σάλτα να αποκρούει.

Στο 90′ ο Νοικοκυράκης με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σάλτα, με το 0-0 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης (70′ Γωνιωτάκης), Παπαδάκης, Χνάρης (45′ Σαβουϊδάκης), Βασιλάκης (70′ Μπέκου), Γαιτάνης, Σκέντζος (70′ Μπερικάκης), Φωτιάδης (45′ Μπέρκης), Νοικοκυράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook