Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ17

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την ήττα με σκορ 6-2 γνώρισε εντός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Πανιωνίου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Ατσαλένιου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Super League.

Η Κρητική ομάδα είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 2’ με τον Σωμαράκη να σεντράρει από δεξιά και τον Γεωργαλή να μη μπορεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Στο 5’ ο Jackson έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο, ενώ στο 14’ ο Καλαμβόκης με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γκιζινός διπλασίασε τα γκολ του Πανιωνίου, ενώ στο 27’ ο ίδιος νίκησε εκ νέου τον Μιράσι για το 3-0.

Πετυχαίνοντας δυο γκολ, στο 29ο και στο 33ο λεπτό, ο Καλαμβόκης διαμόρφωσε το 5-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 47ο λεπτό ο Κώττης, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, κάνοντας με αυτογκόλ το 0-6.

Στο 68’ ο Θεοδοσουλάκης «νίκησε» τον Στρατή, μειώνοντας σε 6-1 για τον ΟΦΗ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 6-2.

Στο 75’ ο Θεοδοσουλάκης βγήκε από δεξιά και σούταρε εντός περιοχής, με την μπάλα να περνά παράλληλα της γραμμής τέρματος του Πανιωνίου.

Κ17 ΟΦΗ: Μιράσι, Αμανάκης, Σημαντηράκης (70’ Κλάδος), Κώττης, Βιτώρος, Χαλκιαδάκης (70’ Τζεβαμπινάς), Σωμαράκης (70’ Χότζα), Φαϊτάκης (55’ Ζαχαριουδάκης), Θεοδοσουλάκης, Αποστολάκης, Γεωργαλής (55’ Καρανδινός).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook