“Διπλό” της Κ17 στην Τρίπολη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ17 του ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Κ17 του ΟΦΗ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τις εγκαταστάσεις του “Θ. Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, επικρατώντας με 3-2 του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Λάσκαρη στο 14′, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 61′ με τον Χότζα. Ο Φαϊτάκης έκανε την ανατροπή στο 69′ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μάρα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τη λύση και ισοφάρισε με τον Καλλατζή στο 75ο λεπτό.

Τη νίκη με σκορ 3-2 πήρε εκτός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου “Θ. Κολοκοτρώνης”, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17. Στο 89ο λεπτό ο Βιδιαδάκης κέρδισε πέναλτι, ο Καρανδινός το εκτέλεσε και σκόραρε για το τελικό 3-2 υπέρ του ΟΦΗ.

Αστέρας Τρίπολης: Θάνος, Ι. Παπαδόπουλος (46′ Τόλιος), Καλόγηρος, Καραγλάνης Λάσκαρης, Καλλαντζή, Ντερβίση (46′ Μποτόπουλος), Ζάντζας, Κουτσιούδης (57′ Σκιαδάς), Α. Παπαδόπουλος, Ελέζι (57′ Ρουμελιώτης)

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Σαλούστρος (20’ Βιδιαδάκης), Σαντοριναίος (70’ Ρολάκης), Κώττης, Χότζα, Κουτσουπιάς, Καρανδινός, Τζεβαμπινας (60’ Μακράκης), Φανουράκης (60’ Μπλίντο), Φαϊτάκης, Μάρα (70’ Κλάδος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook