Ήττα στην πρεμιέρα για την Κ15

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ15 του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 6-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15.

Στο παιχνίδι στο γήπεδο της «Προοδευτικής» Νίκαιας, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το πέναλτι του Δαρβίρα στο 6′. Το 2-0 έγινε με το ψαλίδι του Κωστούλα στο 15′, ενώ το 3-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Κτενάς με διαγώνιο σουτ στο 17′. Στο 25ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να μειώσει, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Τσελεγγίδη, ο Πατραμάνης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας. Στο 30’ ο Δεσποτόπουλος έκανε το σουτ εντός περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ήταν σε ετοιμότητα.

Το 4-0 για τον Ολυμπιακό έγινε στο 35′ με το πλασέ του Ζουριδάκη, με τον Κωστούλα να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 52′ για το 5-0. Το τελικό 6-0 “έγραψε” ο Φίλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65′.

K15 ΟΦΗ: Μανιός, Λαγουδάκης (65’ Ακουμιανάκης), Μπεϊνάς, Νινιράκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαραλάμπης, Τσελεγγίδης (55’ Ντρέκα), Ντάγια, Πατραμάνης (70’ Μιχαλάκης), Καστελλιανάκης (70’ Καινουργιάκης), Δεσποτόπουλος (55’ Χνάρης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook