Ηττήθηκε από τον Άρη η Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ15 του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 4-2 από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Καραμανλή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σιταράς πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Το 0-3 για τον Άρη έκανε ο Σίμα – Μαυρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 17′, ενώ ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ ο Πατραμάνης μείωσε με κεφαλιά, ενώ στο 65′ ο ΟΦΗ έχασε τριπλή ευκαιρία με τους Χνάρη, Καστελλιανάκη και Τσελεγγίδη να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Άρη, μέσα στην περιοχή.

Ο Ντάγια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε στο 70′ ο Μπεϊνάς για να μειώσει σε 3-2, όμως ο Καραμανλής πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τον Άρη στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κ15 ΟΦΗ: Μανιός, Ντρέκα (45′ Λαγουδάκης), Μπεϊνάς, Νινηράκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαραλάμπης (55′ Ακουμιανάκης), Πατραμάνης (60′ Δεσποτόπουλος), Ντάγια, Καστελλιανάκης (70′ Μιχαλάκης), Χνάρης (70′ Καινουργιάκης), Τσελεγγίδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook