Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Κ15 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Η Κρητική ομάδα έχασε σημαντική ευκαιρία μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αντωνακάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, όμως πρόλαβε και έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Κολοσκόπης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστόπουλου, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Στο 52’ ο Πιέρρος με πλασέ εντός περιοχής διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ στο 73’ ο Λυγεράκης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα οι Αρκάδες πέτυχαν και τρίτο γκολ με εύστοχο σουτ του Κοντράσι, με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Ακουμιανάκης, Χέιλυ, Κοζυράκης, Λυγεράκης, Χνάρης (55’ Κοντόπουλος), Κράστα (50’ Μάρα), Πετούσης, Αντωνακάκης (68’ Κλάδος), Ασμαριανάκης (68’ Μαχλάς), Ντρεϊάι (68’ Κασσαπάκης).