Τέσσερις νεαροί παίκτες από την Ακαδημία του Ρεθύμνου για προπονούνται με την Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τέσσερις νεαροί παίκτες από την Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου που συνεργάζεται με τον ΟΦΗ, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο ΒΑΚ για να προπονηθούν με την Κ17 της ομάδας.

Στις προπονήσεις της Κ17 του ΟΦΗ λαμβάνουν μέρος τέσσερις παίκτες από την ακαδημία του Ρεθύμνου. Ο λόγος για τους Εσπιαλιδη Δημήτρη και Πολυμιλη Μιχάλη που αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΡ και τους Σκουλουφιανακη Λευτέρη και Τακα Λούτσο της ομάδας youth του Αστέρα Ρέθυμνου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Η συνεργασία του Αστέρα Ρεθυμνου με την ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει ελπίδα στο όνειρο για 4 αθλητές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους.

Προκειται για τους Εσπιαλιδη Δημήτρη και Πολυμιλη Μιχάλη που αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΡ και τους Σκουλουφιανακη Λευτέρη και Τακα Λούτσο της ομάδας youth του Αστέρα Ρεθυμνου.

Οι αθλητές αυτοί τις τελευταίες μέρες έχουν περάσει την πόρτα του ΒΑΚ και προπονούνται υπό τις οδηγίες των προπονητών της κ17 της ΠΑΕ ΟΦΗ,διεκδικώντας το όνειρο τους και αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η συνεργασία ΟΦΗ και Αστέρα Ρεθυμνου πατάει πλέον σε γερές βάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook