Νίκησε με ανατροπή τον Βόλο η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Κ19 του ΟΦΗ συνεχίζει την εξαιρετική παρουσία της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Βόλου.

Η Κ19 του ΟΦΗ υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου στο ΒΑΚ για το πρωτάθλημα της Super League U19 παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή, με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπαθανασίου με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όμως οι παίκτες του Μανώλη Πατεμτζή κατάφεραν να φέρουν τούμπα το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Στο 20’ ο ΟΦΗ έχασε πέναλτι με τον Καλαμπούκα να αποκρούει την εκτέλεση του Θεοδοσουλάκη, ενώ ο Φαϊτάκης έκανε το 1-1 στο 23’. Στο 30’ ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή με τον Θεοδοσουλάκη να… παίρνει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι. Στο 87’, ο Φαϊτάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το τελικό 3-1 για τον ΟΦΗ.

Κ19 ΟΦΗ: Καλαφάτης, Σαλούστρος (46’ Φαλατάχ), Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Αποστολάκης, Γανόπουλος (67’ Πιστικός), Αδαμάκης (75’ Μάρα), Θεοδοσουλάκης, Φαϊτάκης, Φανουράκης (46’ Καρανδινός).

Κ19 Βόλος: Καλαμπούκας, Σίμος (78’ Δήμου), Βαϊνόπουλος, Τριανταφύλλου, Γαβριηλίδης, Αιχμαλωτίδης, Στεργίου, Τσελεμπάκης (68’ Θεοδωρίδης), Τουλουμενίδης (78’ Καφετζή), Παπαθανασίου, Νταϊλάνι (65’ Τζαφέρι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook