Βαριά ήττα από τον Απόλλωνα για την Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 4-0 από την αντίστοιχη του Απόλλωνα για την 11ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αναμέτρηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με αυτογκόλ του Χαραλαμπάκη, ενώ στο 7’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Τακάκη να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 28’ ο επιθετικός της Κ17 του ΟΦΗ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Ντροζντ είχε απάντηση, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του Καστελλιανάκη στο 40’, με το 0-1 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Πλούμπι με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, στο 80’ ο Λιοπύρης έκανε το 0-3, με τον Μάρκου να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στις καθυστερήσεις.

Κ17 ΟΦΗ: Κότσι (75’ Μπουστζοκάι), Χαραλαμπάκης (65’ Χαραλάμπης), Δεσποτόπουλος, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Τσερεβελάκης (65’ Νινιράκης), Τακάκης, Παντερής, Πατραμάνης (55’ Κοζανίδης), Καστελλιανάκης (75΄Κωνσταντακόπουλος), Τσελεγγίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook