Την ευκαιρία να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές απ’ όλη τη χώρα είχε τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ ΟΦΗ, στο πλαίσιο δοκιμαστικών προπονήσεων που έγιναν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας στην Αθήνα.

Περίπου 60 παιδιά (γενν. 2007-2010), τα οποία επιλέχθηκαν από αρκετές περιοχές της Ελλάδας, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Elite Αcademy της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, του scout – προπονητή, κ. Μανώλη Συκιωτάκη, του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας στην Αθήνα, κ. Τάσου Λαζάρου (και όλου του προπονητικού team), με παρόντα τον Team Manager της ΠΑΕ, κ. Σάββα Τσαμπούρη, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα, τον τρόπο λειτουργίας της και τις αξίες που πρεσβεύει.

Οι νεαροί αθλητές που πέρασαν από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ προέρχονται από ακαδημίες των Κυκλάδων (Σαντορίνη, Νάξος), του Άργους, της Καλαμάτας, της Καστοριάς, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Ξάνθης, της Λαμίας και της Καρδίτσας, ενώ συγχρόνως αξιολογήθηκαν και αθλητές ίδιας ηλικιακής κατηγορίας που αγωνίζονται στην ακαδημία μας στην Αθήνα.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανάλογο πρόγραμμα αξιολόγησης στην Κρήτη για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από Ακαδημίες του νησιού.