Μινώταυρος: “Η συνεργασία με τον ΟΦΗ προετοιμαζόταν προσεκτικά τους τελευταίους έξι μήνες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα των Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση, από την πλευρά της, με την οποία έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μινωταύρου οι συζητήσεις μεταξύ της τοπικής ομάδας των Μουρνιών και του ΟΦΗ ήταν σε εξέλιξη εδώ και έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μινώταυρος στο δίκτυο “OFI Elite Academy” του ΟΦΗ

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Ειδικότερα, η συνεργασία αφορά την ένταξη της Ακαδημίας μας στο δίκτυο “OFI Elite Academy”.

Η συνεργασία, που προετοιμάστηκε πολύ προσεκτικά τους τελευταίους έξι μήνες, επικυρώθηκε με τις υπογραφές των συμφωνητικών που “έπεσαν” στα γραφεία του ΟΦΗ στο Ηράκλειο μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Ηλία Πουρσανίδη και του προέδρου του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ, κ. Γιάννη Σπυριδάκη, παρουσία του γενικού γραμματέα του σωματείου μας, κ. Βασίλη Μπομπολάκη, μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του τεχνικού υπευθύνου της “OFI Elite Academy”, κ. Θεοδώρου Ελευθεριάδη.

Στόχος, η αξιοποίηση και ανάδειξη των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας μας και εν γένει του Νομού Χανίων στα πρότυπα της ΠΑΕ ΟΦΗ1925.

Τεχνικός υπεύθυνος για τη συνεργασία αυτή στα Χανιά ορίζεται ο τεχνικός διευθυντής του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ, κ. Αποστόλης Τζόκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook