Στο ΒΑΚ η Κ16 του Μινωταύρου Μουρνιών – Δεκάδες γονείς των παιδιών στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ16 του Μινωταύρου πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ακαδημία του ΟΦΗ.

Μινώταυρος και ΟΦΗ ανακοίνωσαν μία συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών πριν από λίγο καιρό και την Κυριακή (27/08) ήρθε η στιγμή για την ομάδα των Μουρνιών να πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσκεψη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Ηράκλειο.

Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη είχε την ευκαιρία να παίξει απέναντι στην Κ15 του ΟΦΗ, ενώ στο Ηράκλειο ταξίδεψαν και αρκετοί γονείς των αθλητών του Μινωταύρου.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Μινωταύρου στο ΒΑΚ για τη συνεργασία με τον ΟΦΗ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσε το τμήμα Κ16 του Μινωταύρου, το οποίο την Κυριακή (27/8) το πρωί βρέθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη είχε την ευκαιρία να παίξει απέναντι στην Κ15 του ΟΦΗ, μετρώντας τις δυνάμεις της. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη επίσημη επίσκεψη για τον Μινώταυρο στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ μετά τη συνεργασία που ανακοινώθηκε για τα δύο σωματεία με βάση το πρόγραμμα “OFI CRETE FC ACADEMY”.

Στο ΒΑΚ είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι οι προπονητές των ακαδημιών του Μινωταύρου, καθώς πέραν του αγώνα ακολούθησε σεμινάριο.

Την αποστολή συνοδεύσαν ο Αποστόλης Τζόκας, που έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ως ο άμεσα αρμόδιος για τη συνεργασία με τον ΟΦΗ στα Χανιά και ο γενικός αρχηγός του Μινωταύρου, Αγγελος Χατζηγιαννέλης.

Επίσης, στο Ηράκλειο ταξίδεψαν δεκάδες γονείς, τους οποίους το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά.

Ο ΟΦΗ αναμένεται ν’ ανταποδώσει την επίσκεψη, καθώς συμφωνήθηκε μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθει στα Χανιά.

Αξιοσημείωτη τέλος η εξαιρετική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Μινωταύρου, οι οποίοι ήταν σαν επαγγελματίες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook