Μπαλάρα από την Κ19 του ΟΦΗ και δεύτερη νίκη με ανατροπή!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του έφτασε στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ επικρατώντας της Κ19 με 2-1 στο ΒΑΚ.

Παρότι βρέθηκε να χάνει και να είναι πίσω στο σκορ, τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και περισσότερα γκολ.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αμπαρτζίδη να κερδίζει πέναλτι από τον Καλαφάτη, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε και άγγιξε το γκολ πέντε λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Πιστικού να φεύγει άουτ ενώ στο 22′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Χότζα

Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε και στο 39ο λεπτό ήρθε το 1-1 με τον Πιστικό να ισοφαρίζει.

Τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή ήταν πολύ ανώτερα και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ο Φανουράκης έκανε το 2-1 πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά το παιχνίδι της Λαμίας.

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Σέχου, Μερκούρης, Χότζα, Πορτοκαλίδης, Μπλίντο (71′ Βιδακάκης), Αδαμάκης (77′ Καλαϊτζάκης), Ζαχαριουδάκης, Πιστικός (86′ Τσερεβελάκης), Φαϊτάκης, Φανουράκης (86′ Τακάκης)

Ατρόμητος: Σαρακινλής, Λίλιος (77′ Σκλάβος), Σαρηγιάννης, Κορομηλάς, Μπέης, Βαμβακούσης, Μπέκος, Δαμουλιανός, Τσαγγάρης,, Αμπαρτζίδης, Γκέζος (77′ Χότζα)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook