Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι, απίστευτες ευκαιρίες και όμως έχασε!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την μοναδική φορά που η Κ17 του Ιωνικού επισκέφτηκε την περιοχή του ΟΦΗ, κέρδισε πέναλτι, σκόραρε παίρνοντας και τη νίκη με 1-0.

Τα παιδιά του Θοδωρή Ελευθεριάδη έκαναν ένα απίστευτο παιχνίδι όπου είχαν χαμένο πέναλτι με τον Πατραμάνη, δοκάρι με τον Δάρλα, χαμένες ευκαιρίες με Λαγουδάκη, Καστελλιανάκη και όμως τελικά ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεμονίδη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο εκτός έδρας αγώνας της Κ17 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ιωνικού τα είχε… όλα. Γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες η ομάδα μας δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την ευστοχία τους από την “άσπρη βούλα” και να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» της Νίκαιας, για την 4η αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος Super League K17, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 21ο λεπτό, με τον Καστελλιανάκη να σουτάρει αλλά να μην βρίσκει στόχο, ενώ στο 44’ η κεφαλιά του Πατραμάνη πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Μαλικούρη, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας έγινε στο 64’, όταν ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, με τον Πατραμάνη να το εκτελεί και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει.

Στο 75’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ιωνικού, με τον Λεμονίδη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες στα λεπτά που απέμειναν, «ψάχνοντας» το γκολ, με κορυφαίες το δοκάρι του Δάρλα στο 80’, το σουτ του Λαγουδάκη μέσα από την περιοχή στο 90’, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ αλλά και το σουτ του Δάρλα στις καθυστερήσεις, στο οποίο είχε απάντηση ο Μαλικούρης.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης (70’ Γ, Κωνσταντακόπουλος), Μπεϊνάς (65’ Τσελεγγίδης), Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια (70’ Σωμαράκης), Παντερής, Χαραλάμπης, Πατραμάνης (65’ Νινιράκης), Δάρλας, Καστελλιανάκης (75’ Αλ. Κωνσταντακόπουλος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook