Κλιμάκιο του ΟΦΗ επισκέφτηκε την ακαδημία του Μινωταύρου στις Μουρνιές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την επίσκεψη τετραμελούς κλιμακίου του ΟΦΗ με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή της Elite Academy και προπονητή στο τμήμα Κ17, Θοδωρή Ελευθεριάδη, δέχτηκε την Κυριακή (15/10) στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης” των Μουρνιών ο Μινώταυρος.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη των στελεχών του ΟΦΗ στα Χανιά μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ν’ ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες.

Ο κ. Ελευθεριάδης συνοδευόταν από τον Παναγιώτη Πετρά, προπονητή της Κ15, τον Μανώλη Συκιωτάκη, υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ και τον προπονητή φυσικής κατάστασης στις ομάδες Κ15 και Κ17 του ΟΦΗ, Κώστα Κεφαλάκη. Οι θετικές εντυπώσεις που σχημάτισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι το σημαντικό γεγονός, όπως άλλωστε παρατήρησε ο κ. Ελευθεριάδης.

«Ηρθαμε τέσσερα άτομα από τον ΟΦΗ, όλοι μαζί για να έχουμε μία πρώτη εικόνα από τα προαγωνιστικά τμήματα του Μινώταυρου, από τις ομάδες Κ14 και κάτω», σημείωσε. «Κάνουμε μία πρώτη καταγραφή για όλο το κλίμα, μέσα και έξω από το γήπεδο, μας βοήθησε και ο καιρός. Είναι η πρώτη μας επίσκεψη και αυτό θα συνεχιστεί προγραμματισμένα μέσα στη χρονιά και φυσικά θα συμπληρωθεί από επισκέψεις παιδιών στο δικό μας προπονητικό κέντρο», ενώ σχετικά με τις εντυπώσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ σημείωσε: «Ολα είναι καλά, βρήκαμε μία πολύ οργανωμένη κατάσταση, καθαριότητα, τάξη στο αθλητικό κέντρο. Ολα αυτά αποτελούν μια καλή βάση για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα γενικά στην Ακαδημία, αλλά και να μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια παιδιά που θα έχουν μια προοπτική να προχωρήσουν πιο ψηλά», κατέληξε ο κ. Ελευθεριάδης.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας στα Χανιά, Απόστολος Τζόκας, σημείωσε: «Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μπορούν να δώσουν ένα σκαλοπάτι στα παιδιά για να πάνε παραπάνω. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε την επίσκεψη κλιμακίου του ΟΦΗ από την έναρξη της συνεργασίας μας και ελπίζω να κερδίσουν κάτι από όλη αυτή τη διαδικασία οι μικροί μας ποδοσφαιριστές. Η συνεργασία με τον ΟΦΗ θα είναι συνεχής, θα έχουμε ενημερώσεις εμείς ως προπονητές, θα παρακολουθούν παιδιά όπου όπως είναι γνωστό και έχουμε ξαναπεί κάποια έχουν πάει ήδη στο Ηράκλειο και έχουν δοκιμαστεί και αυτό θα ξαναγίνει. Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ έχει ήδη μία πρώτη άποψη», είπε.

Την επίσκεψη του κλιμακίου του ΟΦΗ επόπτευσε ο πρόεδρος του Μινώταυρου, Γιάννης Σπυριδάκης, τονίζοντας τα εξής: «Είναι η πρώτη επίσκεψη του κλιμακίου του ΟΦΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας μας η οποία έχει ξεκινήσει τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο καιρός μας  βοήθησε κι έτσι έχουμε πάρα πολλά παιδιά που έδωσαν το παρών. Οι πρώτες εντυπώσεις που αποκομίζουμε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ είναι πολύ θετικές, καθώς υπάρχει καθολική συμμετοχή. Αυτά που είχαμε υποσχεθεί και συνυπογράψει, τηρούνται τμηματικά απαρέγκλιτα. Νομίζω ότι η συνεργασία θα έχει μεγάλο όφελος κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αφού η τεχνογνωσία που φέρνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι πολύ υψηλή. Ευχόμαστε ότι η συνεργασία θα έχει την κατάλληλη εξέλιξη και θα έχουμε την ευκαιρία να επαναλάβουμε αντίστοιχα τεστ που θα είναι 3 ή 4 μέσα στη χρονιά, τα οποία θα συνοδεύονται και με επισκέψεις δικών μας παιδιών στο ΒΑΚ για ν’ αξιολογηθούν επιμέρους για την πρόοδο τους», κατέληξε ο κ. Σπυριδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook