Πάλεψε, ήταν καλός, αλλά ηττήθηκε από την Κ15 της ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Παρά την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η Κ15 του ΟΦΗ δεν τα κατάφερε κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, σε εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ζούμπο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να πλασάρει, νικώντας τον Κετένογλου.

Στο 25’ η ομάδα του Ηρακλείου είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με τον Ρυακιωτάκη να «κόβεται» την τελευταία στιγμή από αμυντικό της ΑΕΚ, πριν προλάβει να πλασάρει.

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, με το 1-0 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στο 58’ ο Όμιλος είχε μια ακόμη καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Ξενούλη να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Βαζινταρή.

Οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν το σκορ στο 60ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1 με τον Στάβρε. Ο Ασμαριανάκης με εκπληκτική κάθετη πάσα βρήκε τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βαζινταρή.

Ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 73’, όταν, μετά από ωραία συνεργασία των Ματθαιάκη και Αντωνακάκη μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει το πλασέ, όμως τον πρόλαβε αμυντικός των γηπεδούχων πριν προλάβει να βρει την μπάλα, με το 2-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (60’ Κλωνάρης), Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος (70’ Μαχλάς), Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (60’ Ματθαιάκης), Πετούσης, Αντωνακάκης, Καραγιάννης (70’ Μαριετάκης), Μολυμπάκης (40’ Στάβρε).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook