Χασογκόλης ο ΟΦΗ, γλύτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις με τον Φαϊτάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο ΟΦΗ με αντίπαλο την Κηφισιά παρότι ήταν ανώτερος χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά αφού δεν κέρδισε, δεν έχασε ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Με γκολ του Φαϊτάκη μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, η Κ19 του ΟΦΗ έφυγε με βαθμό από την έδρα της Κηφισιάς (2-2) και δεν “πλήρωσε” την αστοχία της στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Καματερού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Φλώκο, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με τον Πιστικό. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Σέχου, Φανουράκη και Σταυρόπουλου, ο τελευταίος έκανε την σέντρα για τον Πιστικό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρόμπερτς.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του α’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’, ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον γκολκίπερ της Κηφισιάς να έχει απάντηση στο σουτ του Φαϊτάκη από το ύψος του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Φλώκος νίκησε εκ νέου τον Καλαφάτη για το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ στο 75’ με τον Μερκούρη να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Παράλληλα δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες με κορυφαίες αυτές των Ζαχαριουδάκη, Φανουράκη και Φαϊτάκη, στις οποίες είχε απάντηση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το ίδιο συνέβη και στις προσπάθειες του Πιστικού, ο οποίος βγήκε δυο φορές σε θέση τετ α τετ, με τον Ρόμπερτς να του λέει «όχι».

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις. Μετά από κλέψιμο του Τακάκη, η μπάλα έφτασε στον Πορτοκαλίδη, εκείνος έκανε τη σέντρα από δεξιά για τον Φαϊτάκη, ο οποίος σούταρε εύστοχα από την μικρή περιοχή για το τελικό 2-2.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Σέχου, Σημαντηράκης (90’ Μπλίντο), Χότζα, Μερκούρης (80’ Τακάκης), Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (75’ Βιδιαδάκης), Σταυρόπουλος (80’ Τσερεβελάκης), Αδαμάκης (46’ Πορτοκαλίδης), Πιστικός, Φαϊτάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook