Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟ η Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η Κ15 του ΟΦΗ δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15, η Κ15 του ΟΦΗ  είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 25ο λεπτό, με τον Ρυακιωτάκη να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, με την μπάλα να περνά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ μετά από ατομική ενέργεια του Δελημπέη. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμη ευκαιρία, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Ρυακιωτάκη, ο Στάβρε δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε άουτ.

Στο 58′ μετά από “κλέψιμο” του Στάβρε, ο Αντωνακάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Γείτονα, ήταν όμως άστοχος με την μπάλα να περνά ελάχιστα εκτός εστίας.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΗ συνέχισε να προσπαθεί, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 60′ ο γκολκιπερ των “πράσινων” είχε απάντηση στο σουτ του Ρυακιωτάκη, ενώ στο 80′ ο Κασσαπάκης μπήκε στην περιοχή και σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Γείτονα, με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (65′ Κλωνάρης), Χριστουλάκης (72′ Κασσαπάκης), Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης (72′ Μαχλάς), Αντωνακάκης, Καραγιάννης (60′ Ματθαιάκης), Στάβρε (60′ Μολυμπάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook