Διπλό κόντρα στον Πανιώνιο με ανατροπή στην… ανατροπή και «buzzer beater» για την Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μία σημαντική νίκη πήρε επί του Πανιωνίου η Κ17 του ΟΦΗ επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, η Κ17 του ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας του Πανιωνίου. Ο Καστελλιανάκης άνοιξε το σκορ στο 36’ για τον ΟΦΗ, με τον Όμιλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Γιαλλάφο, ενώ 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66’, ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή με σκόρερ τον Σαϊνίδη. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και στο 79’ έκανε το 2-2 με τον Πατραμάνη. Το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί, αφού η Κ17 του ΟΦΗ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και με σκόρερ τον Μπέινα στο 90+5’ πήρε μία εντυπωσιακή νίκη.

Πανιώνιος Κ17: Μαραβέγιας, Μπινάτσης (72 Κυριακάκης), Σακολάρι, Πρίφτη, Παλαιολόγος, Σαϊνιδης, Λακάτης (59 Κοντός), Οθωναίος, Θωμάκος (72 Παπαδόπουλος), Ταμπάκου (59 Σαπουντζής), Γιαλλάφος (90’ Σταύρου)

ΟΦΗ Κ17: Μπουτζοκάι, Κοζυράκης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης (72 Κωνσταντακόπουλος), Χαραλαμπάκης, Χαραλάμπης, Παντερής (61 Νινιράκης), Δάρλας, Τσελεγγίδης (72 Μπέινας), Χνάρης, Καστελιαννακης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook