Άξιζε κάτι παραπάνω στις Σέρρες η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, η Κ19 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την αντίστοιχη του Πανσερραϊκού στις Σέρρες.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Φαϊτάκη, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Κ19 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την αντίστοιχη του Πανσερραϊκού, σε ένα ματς που η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τις Σέρρες.

Στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19, που έγινε στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας Σερρών, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μπομπότας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καλαφάτη.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαϊτάκη, ενώ στα λεπτά που ακολούθησαν έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Στο 30’ ο Μπαλμαδάκης απέκρουσε το σουτ του Πιστικού από την μικρή περιοχή, ενώ ένα λεπτό αργότερα είχε ξανά απάντηση στις προσπάθειες των Φαϊτάκη και Τακάκη. Στο 37’ οι Φαϊτάκης και Πιστικός συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο τελευταίος έκανε το σουτ, όμως είδε τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να του λέει «όχι».

Στο 42’ οι ίδιοι ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν ξανά, με τον Φαϊτάκη να ευστοχεί για το 1-2 με σουτ από το ύψος του πέναλτι, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52’ ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με τον Μυλωνά.

O ΟΦΗ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς όμως να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές. Στο 55’ ο Τακάκης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει, ενώ στο 58’ το σουτ του Πιστικού από πλάγια θέση πέρασε άουτ.

Στο 75’ ο Φαϊτάκης επιχείρησε γυριστό σουτ εντός περιοχής, μετά από σέντρα του Φανουράκη, με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αντιπάλου και να καταλήγει κόρνερ. Στο 83’ ο Πιστικός με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε τέσσερεις αντιπάλους του και έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε και απομακρύνθηκε. Στο 90’ ο Φαϊτάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπαλμαδάκη, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Βιδιαδάκης (70’ Καλαϊτζάκης), Σέχου, Χότζα, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης (70’ Φανουράκης), Τακάκης (56’ Πορτοκαλλίδης), Πιστικός, Φαϊτάκης, Σταυρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook