Τρομερά πιτσιρίκια της Κ15 – Τεσσάρα στην Παναχαϊκή και τρίτη θέση!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τρία γκολ του Αντωνακάκη και ένα του Ασμαριανάκη, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 4-1 της αντίστοιχης της Παναχαϊκής, πετυχαίνοντας μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα Super League K15.  

Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού, για την 5η αγωνιστική, ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο εκτό λεπτό με τον Αντωνακάκη να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστουλάκη, ενώ στο 14’, έπειτα από ωραία συνεργασία των Στάβρε και Αντωνακάκη, ο τελευταίος χρίστηκε ξανά σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 35’ ο Ασμαριανάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ, με τον Αντωνακάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 40’.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Παπακωνσταντίνου να εκτελεί και τον Ψυκάκο να αποκρούει, ενώ στο 72’ ο Παπακωνσταντίνου μείωσε σε 4-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Μετά και τη νίκη επί των Πατρινών ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Superleague 1.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Ψυκάκος, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (40’ Μαχλάς), Πετούσης (60’ Αποστολάκης), Αντωνακάκης (55’ Μάρα), Ματθαιάκης (55’ Μολυμπάκης), Στάβρε (40’ Κασσαπάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook