Μία ισοπαλία και μία νίκη για τις ομάδες του ΟΦΗ κόντρα στις Μικτές της ΕΠΣΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ αντιμετώπισαν τις Μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΗ.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις έδωσαν χθες οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ κόντρα στις Μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΗ, έχοντας ως απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

Με φιλικά παιχνίδια που έγιναν σήμερα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο απέναντι στις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, η Μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΗ κορύφωσαν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα.

Η εικόνα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων του Ηρακλείου ήταν θετική στα σημερινά τελευταία τεστ ενόψει 1ης αγωνιστικής.

Θα ακολουθήσουν οι τελευταίες προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με αντίπαλο τις Μικτές Λασιθίου, σε αναμετρήσεις που θα γίνουν στο γήπεδο ΠΟΑ.

Στα σημερινά φιλικά, αρχικά η Μικτή Κ14 αντιμετώπισε την Κ15 ΟΦΗ με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1. Η Μικτή ΕΠΣΗ προηγήθηκε με σουτ του Παπαδάκη Μ. για να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ ο Κυριόπουλος.

Ο ενωσιακός προπονητής κ. Βασίλης Κασσαπάκης παρέταξε την εξής σύνθεση: Κάββαλος, Πλαϊτης, Γιωργομιχελάκης, Κλάδος, Κογκάκης, Πατεράκης, Νόργκεν, Παπαδάκης Γ., Μαρνελάκης, Παναγιωτάκης, Πατραμάνης ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ξυδάκης, Μπουλούκας, Λέσι, Παπαδάκης Μ., Παπαδάκης-Χατζηγιαννάκης, Βαρδαλαχάκης.

Ακολούθησε το φιλικό της Μικτής Κ16 με την Κ17 ΟΦΗ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Τα γκολ μπήκαν στο α’ ημίχρονο, με τον Ντρεϊάι να κάνει το 1-0, να ισοφαρίζει για την Μικτή ο Κωστάκης και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ να σημειώνεται από τον Αντωνακάκη.

Ο ενωσιακός προπονητής κ. Βασίλης Κασσαπάκης παρέταξε την εξής σύνθεση: Γιαλαμάς, Τσέρος, Μαυρογιάννης, Τζιράκης, Μενεγάτος, Καλογιαννάκης Φ., Αδαμάκης, Κουντούρης, Κωστάκης, Καλογιαννάκης Στ., Ψαρολογάκης. Έπαιξαν και οι: Φώσκολος, Ζουραράκης, Ντελής, Μούτσα, Χατζηκυριάκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook