Άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού και έπιασε εξάδα η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Αγρινιώτες επικρατώντας με 3-0 του Παναιτωλικού.

Ο ΟΦΗ μπήκε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του από το ξεκίνημα κάνοντας το 1-0 στο 15ο λεπτό με τον Πιστικό να κλέβει την μπάλα, να μπαίνει μόνος στην περιοχή του Παναιτωλικού και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 53′ καθώς αποβλήθηκε ο Γιωτόπουλος ενώ στο 71′ ο ΟΦΗ άγγιξε το 2-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαϊτάκη.

Ότι δεν κατάφερε σε αυτήν την φάση, το πέτυχε στο 73′ όπου με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Τακάκης, μετά από ασίστ του Μπλίντο.

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Καρανδινός(83′ Καλαϊτζάκης), Σημαντηράκης, Χνάρης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης(86′ Μερκούρης), Πορτοκαλίδης, Πιστικός(83′ Τσερεβελάκης), Αδαμάκης(73′ Μπλίντο), Φαϊτάκης, Φανουράκης)73′ Τακάκης).

Παναιτωλικός: Λέσι, Γαλιάτσος(80′ Εσκέτζης), Σκούρτης, Βλαχοδήμος, Μάνος, Νικολάου, Ράδος(46′ Γκόλιας), Κεχαγιάς(46′ Κακιώνης), Μωραϊτης)46′ Σκένδρος), Καβαλλάρης(86′ Τραμπούκης), Γιωτόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook