Ηττήθηκε στο φινάλε η Κ17 του ΟΦΗ από την ΑΕΚ στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Κ17 του ΟΦΗ ήταν καλή, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ με 3-2 στο ΒΑΚ.

Η Κ17 του ΟΦΗ υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League U17. Ο Όμιλος ήταν αρκετά καλός όμως δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μετά από τα πρώτα λεπτά όπου ήταν αναγνωριστικά, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 26’, με την ΑΕΚ να απειλεί με τον Κολοκοτρώνη, και τον Παναγιωτόπουλο να έχει μία μοναδική ευκαιρία στο 31’ για να κάνει το 0-1. Ο ΟΦΗ έφτασε μία ανάσα από το 1-1 με τον Δάρλα που δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ στο 32’.

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που άνοιξε τελικά το σκορ, με τον Μαρκόπουλο να σκοράρει στο 42’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κολοκοτρώνη. Στο 48’ ο Πατραμάνης έφτασε κοντά στο 1-1 για τον ΟΦΗ αλλά δεν το έκανε, όμως στο 53’, ο Μπέινας ανατράπηκε από τον Μπούσιο, κέρδισε πέναλτι, και δύο λεπτά αργότερα το εκτέλεσε εύστοχα ο Δάρλας για το 1-1 του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Ανδριώτη να πετυχαίνει ένα γκολ με εντυπωσιακό πλασέ στο 61’. Ο Όμιλος έβγαλε αντίδραση και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, με τον Σωμαράκη να εκτελεί ένα φάουλ και τον Δάρλα να πετυχαίνει το 2-2 στο 83’ Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας, ο Λεοντής με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook