Κ15: Ισοπαλία με την ΑΕΚ με… buzzer beater του Πετούση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε ένα ματς που… έσπασαν καρδιές με την εναλλαγή του σκορ και την ομάδα μας να δείχνει ψυχικά αποθέματα ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την ΑΕΚ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με… buzzer beater του Πετούση από το σημείο του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά, αλλά με την επιμονή και τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών κατάφερε στο φινάλε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το α’ ημίχρονο είχε μέτριο ρυθμό και κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 18’ με τον Σκαναβή. Ο ΟΦΗ είχε μια καλή στιγμή στο 27’, με τον Μολυμπάκη να κάνει το σουτ από δεξιά εντός περιοχής και τον Κρικελλή να μπλοκάρει, με το 0-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν το σκορ με τον Ζούμπο. Ο ΟΦΗ όμως δεν το έβαλε κάτω και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, αντέδρασε άμεσα. Αρχικά μείωσε σε 1-2 στο 48’, με τον Αντωνακάκη να κάνει την κεφαλιά από την «καρδιά» της μεγάλης περιοχής, μετά από ασίστ του Πετούση. Στο 65’ η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Αντωνακάκη να σουτάρει και την μπάλα να περνά ελάχιστα εκτός της αντίπαλης εστίας, έπειτα από σέντρα του Ρυακιωτάκη.

Στο 78’ ο Ρυακιωτάκης «έκλεψε» την μπάλα από τον χώρο του κέντρου και μετά από ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ εκτός περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Τυφιλίδη να κάνει το 2-3, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση του έξτρα χρόνου, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Ρυακιωτάκη. Ο Πετούσης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

K15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (55′ Ματθαιάκης), Χριστουλάκης, Κλωνάρης (70′ Μαχλάς), Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Μολυμπάκης (55′ Μαργιετάκης), Πετούσης, Ρυακιωτάκης, Καραγιάννης (70′ Κασσαπάκης), Στάβρε (40′ Αντωνακάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook