Απίστευτος ΟΦΗ – Διέσυρε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 6-1!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση από τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή που διέσυραν τον ΠΑΣ Γιάννινα με 6-1.

Το μέλλον του ΟΦΗ είναι εδώ πέρα και για ακόμα μια Κυριακή επιβεβαίωσαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Παίζοντας απόλυτο ποδόσφαιρο, κυριαρχικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με σύγχρονο τρόπο ποδοσφαίρου, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές ο ΟΦΗ έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στους γηπεδούχους πετυχαίνοντας έξι γκολ και χάνοντας ευκαιρίες για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο το σκορ στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ένας εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ ο Σταυροπουλος στο 19ο λεπτό και στο 34’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει σε 1-2 με κεφάλια του Ναούμη στο 43’ που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά των Θεοδοσουλάκη και Χνάρη να πάρουν την σκυτάλη στο σκοράρισμα με ακόμα μεγαλύτερη πίεση και εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τον ΟΦΗ. Στο 56ο λεπτό ο Θεοδοσουλάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-3 για τον ΟΦΗ και οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά την ασίστ του Σταυρόπουλου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη κάνοντας το 1-4.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στην συνέχεια ο Χνάρης που με ισάριθμες κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κορνερ του Φαιτάκη έκανε το 1-6 για τον ΟΦΗ πετυχαίνοντας γκολ στο στο 68’ και το 71’ κάνοντας το ανεπανάληπτο 1-6!

ΠΑΣ Γιάννινα: Αδαμίδης, Αθανασίου(65’ Κατσαούνος), Λούπας, Ντώνος, Καμτσής(46’ Μαλάι), Καφενζής, Καλέμι(69’ Κοντός), Πάκος, Μίνα(75’ Ρίζος), Βλέτσας(69’ Βλάχος), Ναούμης.

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Κουτσουπιάς, Σημαντηράκης, Χνάρης, Χότζα(λ.τ. 25’ Σέχου), Ζχαριουδάκης, Θεοδοσουλάκης(65’ Πορτοκαλίδης), Κουτεντάκης(75’ Τσερεβελάκης), Σταυρόπουλος(Φανουράκης), Φαϊτάκης, Πιστικός(65’ Μπλίντο).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook