Έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο η Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Κ17 του ΟΦΗ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου.

Κ17 ΟΦΗ και Ατρομήτου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ17. Το παιχνίδι έγινε στο ΒΑΚ και ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ όμως δεν το πέτυχαν σε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ παράλληλα στο 39’ ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Σωμαράκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές, απειλήθηκε λιγότερο και απείλησε περισσότερο αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Η μεγαλύτερη στιγμή για τα παιδιά του Ομίλου στο δεύτερο μέρος του αγώνα ήρθε στο 77’, όταν ο Δάρλας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Κ17 ΟΦΗ: Μπουστζοκάι, Νινιράκης (83′ Παντέρης), Κοζυράκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Κωστέας (70′ Πατραμάνης), Κωνσταντακόπουλος (67′ Χαραλάμπης), Δάρλας, Καστελλιανάκης, Σωμαράκης (83′ Μπέινας).

Κ17 Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Σπηλιόπουλος, Γαλάτας, Μανωλάκος, Βαρδακώτσας, Λειβαρδάρος, Μπουρλάκου (78′ Σεφεράι), Μάνδαλος, Τασιούλας (60′ Ανδριώτης), Κώτσης, Σέχου (60′ Πεχλιβανίδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook