Πεντάρα της Κ15 στην Παναχαϊκή, διατηρήθηκε το +8 από τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παιδιά του Παναγιώτη Πετρά δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Πατρινούς και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στα play offs του Final 4.

Την δεύτερη νίκη σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε η Κ15 του ΟΦΗ για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Super League 1. Έτσι ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Πανιώνιο που νωρίτερα είχε κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ με 2-0.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με γκολ του Αντωνακάκη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ασμαριανάκη ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μαχλάς διπλασίασε τα τέρματα της Κ15 κάνοντας το 2-0 ενώ ο Πανιώνιος μείωσε σε 2-1 με γκολ του Ασπρούδη.

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Αντωνακάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 ενώ στην συνέχεια ο Ματθαιάκης έκανε το 4-1 για να διαμορφώσει ξανά ο Αντωνακάκης, με χατ τρικ, το τελικό 5-1 υπέρ του ΟΦΗ.

Για τον ΟΦΗ ξεκίνησαν οι Βάμβουκας, Μαριετάκης, Κοντόπουλος, Ξενούλης, Κλωνάρης, Πετούσης, Ρυακιωτάκης, Κασαπάκης, Μαχλάς, Ασμαριανάκης, Αντωνακάκης ενώ έπαιξαν ακόμα οι Κλάδος, Στάβρε, Ματθαιάκης, Καλαϊτζής, Καρβελάς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook