Μπάλαρα, τριάρα και στο -5 από την πέμπτη θέση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πραγματοποιώντας για ακόμα μια αγωνιστική, εξαιρετική εμφάνιση ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι που έγινε για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague 1, τα πιτσιρίκια του Μανώλη Πατεμτζή ήταν ανώτερα από τον Αστέρα Τρίπολης που γονάτισε και εκείνος στο Βαρδινογιάννειο.

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι και στο 27ο λεπτό κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με γκολ του Πιστικού έπειτα από ασίστ του Ζαχαριουδάκη. Ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σταυρόπουλο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά κόντρα στην ροή του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο 57′ με γκολ του Τηλεβαρίδη.

Η πίεση του ΟΦΗ αυξήθηκε και στο 69ο λεπτό ήρθε το 2-1 με τον Ζαχαριουδάκη να κάνει την πάσα στον Πιστικό αυτός έδωσε ασίστ πάρε – βάλε στον Σταυρόπουλο που σε κενή εστία πήρε ξανά το προβάδισμα.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό με τον Καρανδινό να χτίζει την επίθεση του ΟΦΗ, ο Φαϊτάκης έκανε το σουτ σιγουρεύοντας τη νίκη της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται στην έκτη θέση και κυνηγάει τον Παναθηναϊκό που είναι πέμπτος με πέντε βαθμούς παραπάνω.

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Καρανδινός, Μπλίντο, Χότζα, Μερκούρης (74′ Σέχου), Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Κουτεντάκης, Πιστικός (74′ Φαϊτάκης), Σταυρόπουλος, Φανουράκης (88′ Βασιλάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook