Στον ΟΦΗ δύο από τα σπουδαιότερα ταλέντα των Χανίων: Πέρασαν από αξιολόγηση στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο λόγος για τους Μιχάλη Κούρο και Νίκο Κοκάκη που από τα Χανιά και τον Μινώταυρο, βρέθηκαν στο “Βαρδινογιάννειο” όπου προπονήθηκαν με την Κ19 του ΟΦΗ.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του ΟΦΗ με την ομάδα των Μουρνιών, οι δύο 17χρονοι φιλοξενήθηκαν στο Ηράκλειο από την ΠΑΕ περνώντας από αξιολόγηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι τέτοιο το ταλέντο τους που προορίζονται για την πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου

Αξιολόγηση στην Κ19 του ΟΦΗ οι Κούρος και Κοκάκης

Στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το διήμερο Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Απριλίου. Αυτοί είναι οι Μιχάλης Κούρος και Νίκος Κοκάκης οι οποίοι πήραν μέρος σε προπονήσεις της ομάδας Κ19, στην οποία προπονητής είναι ο Μανώλης Πατεμτζής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και να επιβεβαιώσουν το ταλέντο τους, φιλοξενήθηκαν από την ΠΑΕ στο Ηράκλειο, περνώντας ουσιαστικά από αξιολόγηση.

Κούρος και Κοκάκης είναι γεννημένοι και οι δύο το έτος 2007 και υπολογίζονται ως σημαντικά στελέχη της πρώτης ομάδας του Μινώταυρου, παίζοντας φέτος σε ουκ ολίγα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αποτελώντας και οι δύο μεταγραφικά αποκτήματα του προηγούμενου καλοκαιριού από το σωματείο του Κρητικού Αστέρα.

Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΚ

Ο Μινώταυρος αναμένεται ακόμη να λάβει μέρος με μία μικτή ομάδα την οποία θα συνθέσουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2006 μέχρι το 2008 σε σειρά προπονήσεων και φιλικών που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 7 και 8 Μαΐου στο ΒΑΚ. Το ίδιο διάστημα θα βρεθεί στο Βαρδινογιάννειο και η Ακαδημία του Μινώταυρου / ΟΦΗ Academy.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook