Ο Αστέρας ήταν κυνικός και ήττα αποκλεισμός για την Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φετινή τους πορεία έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει με το ταξίδι στο πρωτάθλημα για την Κ15 του ΟΦΗ να ολοκληρώνεται στην Τρίπολη όπου γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα με 4-0.

Μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών που σίγουρα έχουν πολύ ψηλό ταβάνι στάθηκε άτυχη, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε με τους γηπεδούχους να είναι πιο ουσιαστικοί και να παίρνουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague 1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα 25 λεπτά.

Στο 19′ ο Ζορμπαλάς έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας του ΟΦΗ και έξι λεπτά αργότερα ο Ζόγκου με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα. Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο με τους Καραγιάννη, Πετούση και Αντωνακάκη με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο 45λεπτο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε ξανά την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας τις φάσεις που θα έφερναν το γκολ για να τον επαναφέρουν στο παιχνίδι. Νίκου, Ρυακιωτάκης δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αντί να γίνει το 2-1, ήρθε το 4-0 μέσα σε λίγα λεπτά. Αρχικά ο Πιέρρος με εκτέλεση πέναλτι, σε φάση όπου ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει ο Δούρης στο 74′ να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook