Μινώταυρος: “Αποτυπώθηκε στην μνήμη των παιδιών βλέποντας από κοντά τον Δέλλα και τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η ανάρτηση του Μινωταύρου για την συμμετοχή στα καμπ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο – Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της συνεργασίας μεταξύ Μινώταυρου-ΟΦΗ στο Ν. Χανίων, Αποστόλης Τζόκας

Η ενημέρωση του Μινωταύρου:

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Μινώταυρου / OFI Academy στα καμπ του ΟΦΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Μινώταυρο / OFI Academy στα καμπ που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και με τη συμπεριφορά τους, απολαμβάνοντας πάνω απ’ όλα μία μοναδική εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Μινώταυρος συμμετείχε με αθλητές γεννημένους τα έτη από το 2006 μέχρι το 2009 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα μικρότερα τμήματα από τα Κ9 μέχρι και τα Κ13.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της συνεργασίας μεταξύ Μινώταυρου-ΟΦΗ στο Ν. Χανίων, Αποστόλης Τζόκας, τονίζει τα εξής: «Ενα όμορφο και κουραστικό διήμερο με φουλ αγωνιστική δράση είχαν οι αθλητές γεννημένοι 2006, 2007,  2008, 2009 της Κ16 και των ανδρικών ομάδων του Μινώταυρου και των Νέων Μινώταυρου. Απαιτητικά παιχνίδια με τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του ΟΦΗ από Αθήνα, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, καθώς και φιλικό με την Κ17 του ΟΦΗ. Εμπειρία ζωής για τους αθλητές, υψηλός ανταγωνισμός σε έναν πολύ όμορφο και οργανωμένο περιβάλλον. Εικόνες από το πανέμορφο γυμναστήριο καθώς και η παρακολούθηση της προπόνησης της επαγγελματικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του Τραϊανού Δέλλα νομίζω ότι αποτυπώθηκαν στη μνήμη τους. Την Τρίτη 7/5 στο τουρνουά έλαβε μέρος το τμήμα της Κ14 και την Πέμπτη 9/5 είχαν συνέχεια τα Κ13, Κ12, Κ11, Κ10 και Κ9.

Χαίρομαι πολύ που μπορούμε και έχουμε αυτήν την αμεσότητα και δίνουμε την ευκαιρία σαν Μινώταυρος στους παίκτες της Ακαδημίας μας να δείξουν τις ικανότητες τους και να κάνουν το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», καταλήγει ο κ. Τζόκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook