Κ19 ΟΦΗ: Ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κάππα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Είναι 17 ετών και έχει ύψος 1.95 και αγωνίστηκε φέτος στον Εθνικό Γιαννιτσών, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, αλλά και στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας.

Ήταν μέλος της Μικτής Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας με την οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον περυσινό (2023) τελικό με την ΕΠΣΗ.

Η σχετική ενημέρωση από το aridaia365.gr:

“Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα πλέον ο υψηλόσωμος γκολκήπερ Δημήτρης Κάππας που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Κ19 της Κρητικής ΠΑΕ, έχοντας αφήσει τα διαπιστευτήρια του στις δοκιμαστικές προπονήσεις στις αρχές του περασμένου Γενάρη.

Είναι η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Γιαννιτσών που αναδείχθηκε από τα σπλάχνα του συλλόγου σε επαγγελματική ομάδα Super League, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες των κυανολεύκων, από όλο τον οργανισμό της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος πορτιέρο που φέτος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Εθνικού στο πρωτάθλημα της Α1, είχε κάνει το όνομα του, στην περσινή σεζόν όταν σαν μέλος της της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Πέλλας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των U16, κατεβάζοντας κυριολεκτικά τα στόρια, καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

Οι ευχές όλων μας, συνοδεύουν τον νεαρό πορτιέρο για καλή σταδιοδρομία στο νέο ποδοσφαιρικό βήμα του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook