16χρονο «διαμάντι» εντόπισε στην Ρόδο ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ρόδου εντόπισαν στον ΟΦΗ και θα τον φέρουν στην Κρήτη για να ενσωματωθεί στην ομάδα Κ17.

Ο λόγος για τον 16χρονο αμυντικό μέσο Μανώλη Μαρκάκη που αγωνίζεται στον Διγενή Ρόδου και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού. Το νεαρό ποδοσφαιριστή εντόπισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και θα έρθει στην Κρήτη στις 6 Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας Κ17.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος των ομάδων παίδων και εφήβων που κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΔ και μέλος των Μικτών της Δωδεκανήσου.

Ήδη, ο Μανώλης Μαρκάκης έλαβε πρόσκληση από τον ΟΦΗ να βρεθεί στην Κρήτη προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά για περισσότερο χρονικό διάστημα και να βγάλουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Δεδομένου όμως ότι τέτοια εποχή τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας δεν έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζήτησε να προπονείται με τον Απόλλωνα Καλυθιών, έτσι ώστε μέσα στον Αύγουστο να μπορέσει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φόρα όταν θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ.