Αφιέρωμα στην εφηβική ομάδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το gentikoule.gr ξεκινάει τα αφιερώματα του στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ με πρώτη αναφορά στην ομάδα εφήβων. Δείτε το ρόστερ της ομάδας αλλά και το τι έκανε την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα εφήβων της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποτελεί τη συνέχεια της ομάδος των νέων, και θα αποτελέσει τη νέα χρονιά την ομάδα των Κ17 του συλλόγου. Άλλωστε, αρκετά παιδιά από την ομάδα αυτή, αν και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, πήραν συμμετοχές και στην ομάδα νέων. Η φιλοσοφία των τμημάτων αυτών, είναι να αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα σε υψηλότερες κατηγορίες αγωνιζόμενα με μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά , ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη βελτίωση. Προπονητής της ομάδος είναι ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων του ΟΦΗ Λεωνίδας Τιτομιχελάκης με το ρόστερ της να αποτελείται από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1995 και το 1996.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο, η εφηβική ομάδα του ΟΦΗ συμμετείχε στα παιδικά πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΕΠΣΗ και ο ΔΑΟΗ στην κατηγορία των γεννηθέντων το 1995. Ο ΟΦΗ κατέλαβε την 4η θέση και σε 11 παιχνίδια είχε ως απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Παράλληλα, ο εφηβική ομάδα συμμετείχε το Πάσχα στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών Creta Cup χάνοντας στον τελικό με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Νωρίτερα όμως ο ΟΦΗ είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία κερδίζοντας τον ΠΟΑ, τα Γιαννιτσά, τον Εργοτέλη αλλά και την βραζιλιάνικη Πόρτο Φερέιρας.

Επιπλέον στον φετινό προγραμματισμό είχαν ενταχθεί και δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες υψηλών τοπικών κατηγοριών (Α1, Α2, Β’ ΕΠΣΗ), ώστε οι παίκτες της ομάδας να είναι πιο έτοιμοι τη νέα χρονιά, ενώ ταυτόχρονα σε συνεργασία με την ομάδα νέων του ΟΦΗ γινόταν εβδομαδιαία φιλικά παιχνίδια. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 14 φιλικά παιχνίδια με ομάδες τοπικών κατηγοριών σημειώνοντας 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ομάδα αυτή στα 6 χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, έχει συμμετάσχει σε 10 τουρνουά στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχοντας κερδίσει τα παιδιά πολλές εμπειρίες ιδιαίτερα χρήσιμες. Η ομάδα άλλωστε θα συμμετάσχει σε ένα ακόμη τουρνουά το καλοκαίρι, στα Μάλια αγωνιζόμενη με ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Από όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος, ότι η «φουρνιά» αυτή των παικτών, μαζί με την ομάδα των νέων αποτελεί τις πιο ελπιδοφόρες «φουρνιές» νέων παικτών του ΟΦΗ αρκεί να προσεχτεί ιδιαίτερα από τους υπεύθυνους που σχεδιάζουν σε βάθος χρόνου την επαγγελματική ομάδα.

Το ρόστερ του ΟΦΗ

Τερματοφύλακες
Γιώργος Γεωργιάδης 1995
Δημήτρης Γιαννόπουλος 1996
Μανώλης Τσαχάκης 1996

Αμυντικοί
Στέλιος Ανετάκης 1995
Νίκος Πατελάρος 1995
Κώστας Χατζάκης 1996
Κώστας Παρασύρης 1996
Ευθύμης Χαλκιαδάκης 1996

Μέσοι
Γιώργος Μιγαδάκης 1995
Μανώλης Λογοθέτης 1996
Βασίλης Μπάμπης 1996
Λάμπρος Στατιδάκης 1996

Επιθετικοί
Γιάννης Χαλκιαδάκης 1995
Γιώργος Γαργανουράκης 1996
Γιάννης Κατσαρέλης 1996
Γιώργος Φραγκιαδάκης 1996
Μιχάλης Καροφυλάκης 1996
Γιάννης Τσαντηράκης 1996

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook