Κ20: Άτυχος ο ΟΦΗ, αν και καλύτερος λύγισε στο 84′!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο πήγε η αποστολή του ΟΦΗ καθώς έφτασε στο γήπεδο μισή ώρα πριν την σέντρα του παιχνιδιού λόγω της καθυστερημένης άφιξης στην Αθήνα. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ωστόσο ένα γκολ στο 84′ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-0.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε με 5 επαγγελματίες στην σύνθεση της – μεταξύ αυτών και ο Τσούπρος που αποβλήθηκε στο Χαριλάου – ενώ από τον ΟΦΗ ο μοναδικός που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν ο Γιαγκιόζης.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την ΑΕΚ στο 6ο λεπτό με τον Βλαχάκη να τροφοδοτεί τον Ρουμελιώτη όμως το πλασέ που έκανε έφυγε μόλις άουτ ενώ στο 38′ από πάσα του ίδιου δεν πρόλαβε την μπάλα ο Κωνσταντίνου. Το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να το ολοκληρώνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αργυρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και η ΑΕΚ στην μοναδική φάση που δημιούργησε πέτυχε το νικητήριο γκολ, στο 83′ με τον Παπαδημητρίου.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Παχάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κολιακουδάκης, Παπαδιός (85′ Χαλκιαδάκης), Βλαχάκης, Κωνσταντίνου (60′ λ.τρ. Κωστάκης), Ξεροβάσιλας (70′ Δεληγιαννάκης), Ρουμελιώτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook