Κ17: Άτυχος ο ΟΦΗ που ηττήθηκε στην τελευταία φάση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Αρχάνες, παρουσία πολλών φιλάθλων του ΟΦΗ η ομάδα των Κ17, ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Παναθηναικό στην εκπνοή του αγώνα. Σε περίπτωση απώλειας βαθμών ο Παναθηναικός, θα έμενε εκτός play off. H ομάδα της Κρήτης παρά τις πολλές απουσίες, προηγήθηκε στο 6ο λεπτό, με σουτ του Παχάκη, και ο Παναθηναικός ισοφάρισε στο 12′, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Ο ΟΦΗ πίεσε έχοντας ευκαιρίες πάλι με τον Παχάκη, τον Μπάμπη, και μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι στο 80′ με τον Χρηστάκη, που αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ, που απέκρουσε ο Κότσαρης.
Στην τελευταία φάση του αγώνα οι “πράσινοι” κέρδισαν αμφισβητούμενο φάουλ το οποίο και μετέτρεψαν σε γκολ παίρνοντας έτσι τη νίκη. 
ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης, Τουγλής, Παχάκης, Λογοθέτης, Γαργανουράκης, Μπάμπης, Κοντογιάννης, Ζήρδέλης, Χρηστάκης και Παπουτσάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Αρναούτογλου, Ξηρός, Στάικος, Αγγελόπουλος Γ, Αγγελόπουλος Β, Μεράι, Νιούμαν και Ζαφειράκης.   

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook