Κατέπληξαν την Χαλκίδα οι τζούνιορς του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κάνοντας το εντυπωσιακό 5/5, οι τζούνιορς του ΟΦΗ πραγματοποιώντας μια σπουδαία επιτυχία καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.

Τα παιδιά των Χάρη Αρμουτάκη, Δημήτρη Επταμηνιτάκη κέρδισαν και τον Ήφαιστο Περιστερίου με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο ΟΦΗ στην Εύβοια στο τουρνουά όπου συμμετείχαν ομάδες που βρίσκονται στο δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο του τουρνουά ήταν πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό, ενώ πραγματοποιήθηκαν πέντε αγώνες σε τρεις μέρες με την ομάδα του ΟΦΗ να πραγματοποιεί πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την απονομή του τροπαίου  στους νικητές του τουρνουά, πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετείχαν  16 παιδιά: Πλευριτάκης, Κυρλάκης, Μουτσομετάι, Λαγουδάκης, Μαυρογεννάκης, Ανυφαντάκης, Μαρής, Κουτσουπιάς, Μπελαδάκης, Ξυπάκης, Παπαδάκης, Κοτζιάς, Τσέρος, Στρατηγάκης, Ρεμυδιανάκης, Αποστολάκης. Προπονητές της ομάδος ήταν ο Αρμουτάκης Χάρης και Επταμηνητάκης Δημήτρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook