Γεμίζει παίκτες το “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ποδοσφαιριστές από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα θα γεμίσει το Βαρδινογειάνειο Αθλητικό Κέντρο του ΟΦΗ, καθώς από την Τετάρτη 8 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 11 Μαΐου θα γίνουν δοκιμές παικτών για την στελέχωση των ομάδων Κ20 και Κ17 του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 

Θα πραγματοποιηθούν δοκιμές επιλεγμένων ποδοσφαιριστώναπό την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα και οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν έχουν παρακολουθηθεί από το τμήμα σκάουτιγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ανέρχονται συνολικά στους 40.

Φέτος άλλωστε έχει αποφασιστεί να γίνουν ραγδαίες αλλαγές κυρίως στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ καθώς αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν, ενώ κάποιοι εξ αυτών θα γίνουν επαγγελματίες και θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στο ρόστερ της Κ17 του ΟΦΗ καθώς αναμένεται ορισμένοι παίκτες να ανέβουν στην Κ20, ενώ θα υπάρξει και σημαντική ενίσχυση από τοπικές ακαδημίες.

Η αξιολόγηση των νεαρών παικτών θα γίνει από το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ και των τμημάτων υποδομής, παρουσία και του Γιάννη Πετράκη, καθώς το όνομα του νέου προπονητή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook