Με χαμόγελα έκλεισε η χρονιά για την ακαδημία του ΟΦΗ! (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι προπονήσεις της ακαδημίας του ΟΦΗ ενώ στα παιδιά δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα – προσφορά του Συλλόγου Μετόχων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο, το κλείσιμο της χρονιάς της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Στην ζεστή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Νίκος Δυαλυνάς, ο γραμματέας του συλλόγου Νίκος Σπαθαράκης, όλο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και φυσικά γονείς και αθλητές των ακαδημιών. Η εκδήλωση που περιελάμβανε φιλικά παιχνίδια μεταξύ των τμημάτων έκλεισε με μπάρμπεκιου, στα παιδιά και στους γονείς της ακαδημίας μας.

Η ΠΑΕ  ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το σύλλογο μετόχων για την προσφορά  και τη συμμετοχή του σε υλικό στη γιορτή της ακαδημίας. Ευχαριστεί τέλος τα παιδιά κ τους γονείς, για τη συμμετοχή τους στα τμήματα υποδομής μας, και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.

[nggallery id=360]