Αδάμος: «Είμαστε στον σωστό δρόμο για το μέλλον των ακαδημιών του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το βάρος που (απαιτείται) να δοθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Έπειτα από αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ δείχνουν να απλώνουν ξανά τα δίχτυα τους στα τμήματα υποδομής και όπως τόνισε ο Παύλος Αδάμος για τις τέσσερις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα Κ17: «Είμαστε μια κοινή γραμμή με την ΠΑΕ και τα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ αλλάζουν ρότα. Είναι καιρός να δώσει η ομάδα μας βάση στις υποδομές. Είχαμε παρακολουθήσει τους 4 ποδοσφαιριστές από την αρχή της χρονιάς, γνωρίζαμε το ταλέντο τους και θέλαμε να τους αποκτήσουμε. Στην λίστα του ΟΦΗ βρίσκονται και άλλα παιδιά που έχουμε δει και θα κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον του συλλόγου. Είναι μια αρχή αλλά είναι πλέον καιρός να δώσουμε το βάρος στα νέα παιδιά προκειμένου να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Αδάμος στον Athletic Radio 104,2

Για τις κινήσεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ: «Σίγουρα, είναι καλό να γίνονται προσθήκες αναγνωρισμένων ποδοσφαιριστών όμως πρέπει να δώσουμε βαρύτητα και στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι στο τέλος θα ευοδωθούν οι προσπάθειες μας. Ο ΟΦΗ αποκτά ξανά την δυναμική που είχε αποκτήσει και τα νέα παιδιά επιθυμούν να έρθουν ξανά στην ομάδα μας».

Για το βάρος που δεν είχε δοθεί στα τμήματα υποδομής: «Κακά τα ψέματα, εδώ και μια 10ετία δεν είχε δοθεί από τις εκάστοτε διοικήσεις του ΟΦΗ το απαιτούμενο βάρος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να υπάρχει μια διαφορετική και προς το καλύτερο λειτουργία της ΠΑΕ που έχει σημαντικό αντίκτυπο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα προηγούμενα χρόνια η ΠΑΕ ήταν στον «αέρα» και δεν μπορούσε να δώσει το απαιτούμενο βάρος. Εδώ και δύο χρόνια βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια για τα τμήμα υποδομών».

Για την δική του θέση: «Φεύγοντας από την ΠΑΕ συνάντησα αρκετές διαφορές και θα έλεγα ότι είναι πιο ευχάριστο να ασχολείσαι με τα μικρά παιδιά. Βλέποντας ένα μικρό παιδί να γίνεται επαγγελματίας τότε αντιλαμβάνεσαι ότι οι κόποι σου ανταμείβονται».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Γίνονται μελετημένες κινήσεις από την διοίκηση και τον προπονητή. Οι μεταγραφές γίνονται ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Πλέον, έχει σημασία να δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook