Παιδομάζωμα! Από την Μπρέσια στον ΟΦΗ ο 18χρονος Μανιδάκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην απόκτηση του 18χρονου επιθετικού (γεν. 1995)  που μετακόμισε από τον Ατρόμητο στην Μπρέσια προχώρησε ο ΟΦΗ με τον Μανιδάκη να επαναπατρίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας!

Ο Παναγιώτης Μανιδάκης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητο. Ιταλοί σκάουτερ τον είδαν σε παιχνίδια των “μικρών” εθνικών ομάδων και τον περασμένο Νοέμβριο η Μπρέσια κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο αποκτώντας τον με κανονική μεταγραφή.

Στον ΟΦΗ κινήθηκαν μεθοδικά τις τελευταίες ημέρες καθώς υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είχαν συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή και τελικά την έπεισαν να πει το “ναι” για την μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο Μανιδάκης είναι επιθετικός, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για την ταχύτητα του και την εκτελεστική δεινότητα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook