Εκσυγχρονίζεται ο ΟΦΗ στα τμήματα υποδομής με σπίτι και σχολείο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προοδεύει σε ότι αφορά την λειτουργία των τμημάτων υποδομής του και πέραν από τις “ενέσεις” που κάνει στα ρόστερ των ομάδων Κ20 και Κ17, φροντίζει να παρέχει διαμονή στα Καμίνια!

Κινήσεις που δείχνουν πως ο σύλλογος αρχίζει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα τμήματα υποδομής του αρχίζουν και γίνονται από τον ΟΦΗ. Πέραν το “παιδομάζωμα” που έχει ξεκινήσει να γίνεται με σκοπό να υπάρξουν απτά αποτελέσματα μέσα στα επόμενα χρόνια, η ΠΑΕ προχώρησε στην εξασφάλιση της διαμονής παιδιών που εντάσσονται στα τμήματα υποδομής και τα οποία δεν κατάγονται από το Ηράκλειο.

Έτσι, ο σύλλογος εξασφάλισε την διαμονή των νεαρών ποδοσφαιριστών με την απόκτηση διαμερισμάτων που βρίσκονται στα Καμίνια και τα οποία προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής που έρχονται στο Ηράκλειο για να φορέσουν την φανέλα του ΟΦΗ.

Η επιλογή της περιοχής των Καμινίων δεν έγινε τυχαία αφού στον ΟΦΗ θέλουν να διευκολυνθούν τα παιδιά με το σχολείο και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε αφού υπάρχουν 3 σχολικά διαμερίσματα στην περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook