Κ20: Στον σωστό δρόμο, θέλει δουλειά στην άμυνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Football League 2 και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο εν όψει της νέας χρονιάς γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από τον Ερμή Ζωνιανών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα που έψει πολύ υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα. Δύο γκολ για τον ΟΦΗ πέτυχε ο Παναγιώτης Μανιδάκης και ένα ο Ζάχος Μαραθιανός με πέναλτι.

Η εικόνα του ΟΦΗ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση αν σκεφτούμε ότι ουσιαστικά αγωνίζεται χωρίς τους Φαζό, Δαμιανάκη που αποτελούν και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Δημήτρης Βολονάκης μιλώντας στο Gentikoule επισήμανε ότι “έμεινα ευχαριστημένος περισσότερο από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όπου είχαμε μεγαλύτερη αρμονία στο παιχνίδι μας. Επέλεξα να δώσουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια και απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΟΑ, ο Γιούχτας και ο Ερμής Ζωνιανών προκειμένου τα παιδιά να ανταποκριθούν σε αγώνες με αυξημένες απαιτήσεις. Άλλωστε ο τελικός προορισμός τους είναι η μεγάλη ομάδα, οπότε χρειάζεται να στέκονται σε παιχνίδια με σημαντικό βαθμό δυσκολίας”.

Η 11αδα του ΟΦΗ:Γιαννόπουλος, Μπολάκης, Παχάκης, Χύσι, Φαζός, Γκαϊτάν, Βλαχάκης, Σκούφος, Μαραθιανός, Μανιδάκης, Σαχλαμάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χρηστάκης, Χατζάκης, Τουγλής, Λογοθέτης, Μπάμπης, Βαρούχας, Αδαμάκης, Μόσχος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook